Om oss

Om oss

Om oss

Ventilux började erbjuda tjänster inom ventilation Stockholm redan år 2007, med ett erfaret arbetslag. År 2014 utvecklades företaget till aktiebolag. Idag har vi kunder inom hela Stockholm och arbetar med all form av ventilationsarbete och service. Vi arbetar också med bemanning – det vill säga att vi hyr ut vårt arbetslag till andra företag som behöver utföra arbete med ventilation Stockholm.

Vi lägger mycket stor vikt i att lämna kunden med ett resultat som vi kan vara stolta över, och som vi vet kommer hålla i många år framöver. Vi vet nämligen hur viktig er ventilation är för er. Ventilationen i ett hus spelar en oerhört stor roll i människors hälsa och välbefinnande samt även i elkostnaden. Utan en välfungerande ventilation Stockholm kan ett hem i princip vara obeboeligt.

Ventilux arbetar med olika typer av ventilationssystem, men en personlig favorit hos oss är FTX-ventilation. FTX-ventilation är bättre för hälsa, komfort och kostnad, jämfört med vanlig ventilation Stockholm. Här kan ni läsa mer om varför vi rekommenderar FTX-ventilation och hur det fungerar.

Vi erbjuder ventilation Stockholm tjänster för privathus, företagslokaler, bostadsrättsföreningar mm. Hos oss finner ni kvalitativ ventilationsservice både för befintliga ventilationssystem och för nybyggen. Ventilux är ett välkänt namn på ventilation Stockholm marknaden, tack vare vår höga kvalitet, rättvisa priser och goda kundkontakt. Vi hanterar alltid varje ventilation Stockholm kund individuellt och tar fram den lösningen som fungerar bäst just för er.

Läs gärna mer om vilka ventilationsstjänster vi erbjuder, eller kontakta oss direkt för att diskutera ert uppdrag och få en prisoffert.

Kundkontakt

Analys

Offert med
arbetsbeskrivning

Utför arbetet