Ventilation i villa

Ventilation i villa

Ventilation i villa

Alla försöker skapa de mest bekväma livsvillkoren för sig själva och förbättra sin omgivning. Frågor som har att göra med hushållet såsom exempelvis hur ditt ventilationssystem ska se ut bör emellertid inte avleda dig från andra viktiga sysslor och från dina fritidsaktiviteter. Men för eller senare kan du hamna i en situation där ditt ventilationssystem blir ur funktion och kräver akut underhåll. I det här fallet hjälper vi dig att få ordning på ditt ventilationssystem.

Vilken typ av ventilationssystem ni än har i er villa, så har vi den kompetensen och erfarenheten som krävs för att underhålla det. Vi erbjuder bland annat högkvalitativ ventilationsservice, rengöring av ventilationssystem och även installation av nya ventilationssystem. Många av våra kunder är intresserade av att uppgradera till FTX-ventilation och ofta finns redan kanalsystem med stöd av FTX-ventilation i huset, vilket gör arbetet snabbare och mindre kostsamt än man kan tänka sig.

Ert ventilationssystem är viktigt för er, eftersom det är ni och er familj som kommer att vara i huset och använda sig av det. Och skulle ni bestämma er för att sälja villan, så kan ett väl underhållet eller nymonterat ventilationssystem starkt öka värdet på egendomen.

Fördelarna med att ta hand om ert villa ventilationssystem är så gott som oändliga, vilken typ av ventilation ni än har. Med en villa får man mycket mer kontroll över sin egen ventilation, till skillnad från om man bor i lägenhet. Man kan själv bestämma vilken sorts ventilationssystem man vill ha. Men det medför även ett mycket större ansvar. Som privatperson är det mycket ovanligt att man har kunskaper inom ventilation, så man kan inte själv veta vad i ventilationssystemet som behöver underhållas eller ändras.

Ventilux är det perfekta alternativet för er villaventilation, då vi efter en snabb titt kan reda ut exakt vad som behöver göras med ert ventilationssystem och kan erbjuda värdefull ventilationsrådgivning för villaägare. Vi har mångårig erfarenhet av ventilationsservice och kommer fortsätta med det i många årtionden framöver, vilket innebär att vi kan fortsätta underhålla ert ventilationssystem regelbundet i all framtid, så att ni kan känna er trygga med er villaventilation och slippa leta efter nya ventilationslösningar.

Kundkontakt

Analys

Offert med
arbetsbeskrivning

Utför arbetet

Tjänster

Our main services


Välkommen till Ventilux - Vi lägger mycket stor vikt i att lämna kunden med ett resultat som vi kan vara stolta över, och som vi vet kommer hålla i många år framöver.

Kontakta Oss
 • Ventilation i Stockholm

  We have the most amazing and secret treks of our country. View the photos.

  Läs mer
 • FTX-ventilation

  Enjoy a day with the whole family with our simple easy treks thought for kids.

  Läs mer
 • Ventilationsservice

  Make new friends while treking, the mountains are full of tiny friendly animals.

  Läs mer
 • VVS-isolering

  Be amazed by some of the best mountains of the world with our secret trips.

  Läs mer
 • Ventilation i villa

  We have the most amazing and secret treks of our country. View the photos.

  Läs mer
 • Ventilation i bostadsrätt eller BRF

  Enjoy a day with the whole family with our simple easy treks thought for kids.

  Läs mer
 • Ventilation i nybygge

  Make new friends while treking, the mountains are full of tiny friendly animals.

  Läs mer